BAŞKAN ÇERÇİ ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Basın, demokrasinin temel taşlarından biridir” dedi.

BAŞKAN ÇERÇİ ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Gazetecilerin, halkın bilgilendirilmesinde önemli bir görev ifa ettiğini kaydeden Başkan Çerçi yayımladığı mesajda, “Doğru, tarafsız ve güvenilir haber yapma, kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, toplumun bilgilendirilmesinde önemli bir görevi mesai mevhumu gözetmeksizin yerine getirmektedir. Bu anlamda basın, demokrasinin temel taşlarından biridir. Üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle hareket eden basın mensuplarımızın verdikleri mücadele takdire şayan. Şehrimizde de değerli basın mensupları, şehrimizin ve ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi için yürütülen proje ve faaliyetlerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde önemli rol oynamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle dürüst ve ilkeli biçimde, meslek ahlakı bilinciyle görevini fedakârca icra eden tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutlar başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

 


Manisa,Yunusemre Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 10.01.2024 14:22
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.