BAŞKAN ÇERÇİ MURADİYE VE KÜÇÜK SANAYİ’DE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye ve Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

BAŞKAN ÇERÇİ MURADİYE VE KÜÇÜK SANAYİ’DE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Her fırsatta halkla iç içe olan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye ve Küçük Sanayi Sitesinde esnaf ve vatandaşlar ile buluştu. AK Parti’den yeniden Yunusemre Belediye başkanlığına aday gösterilen Başkan Çerçi’ye vatandaşların ilgisi yoğun oldu.  Vatandaşların taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Çerçi, yeni dönemde yapacakları çalışmaları anlattı. Ziyarete ilişkin bilgi veren Başkan Mehmet Çerçi, “Muradiye Mahalle’mizin samimi, güzel insanları ile bir araya geldik. Küçük Sanayi sitesindeki esnafımıza kolaylıklar dileyip, hemşerilerimiz ile hasbihâl ettik. Esnaf çayının tadı bir başka olur; ama gönülden muhabbetinin de tadı bambaşka. Esnafımız ile bir ve beraber olmaya devam ediyoruz.” dedi.


Manisa,Yunusemre Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 13.02.2024 14:38
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.