BAŞKAN ÇERÇİ’DEN YENİ YIL MESAJI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalılar’ın yeni yılını kutladı. 2023 yılının zorlu geçtiğini kaydeden Başkan Çerçi 2024 yılının sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

BAŞKAN ÇERÇİ’DEN YENİ YIL MESAJI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi yeni yıl mesajı yayımladı. Zorlu bir yılı geride bırakmaya hazırlandıklarını kaydeden Başkan Çerçi, mesajında, “Acısıyla, tatlısıyla, 2023 yılını geride bırakıyoruz. Yaşadığımız asrın felaketi deprem, savaşlar ve son olarak yüreğimizi yakan şehitlerimizle zor bir yılı geride bırakmak üzereyiz. Gazzeli çocukların feryatları hala yüreğimizde yankılanıyor. Her zaman olduğu gibi tüm zorlukları birlik ve beraberlik içerisinde geride bırakacağız. Yunusemre Belediyesi olarak hizmetinizde ve yanınızdayız. Yeni yılda da hizmet ve gönül seferberliğimiz artarak sürecek. Yunusemre’mize değer katacak projeler kazandırmaya devam edeceğiz. 2024 yılının sizlere, sevdiklerinize ve ülkemize huzur getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

 


Manisa,Yunusemre Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: başkan çerçi’den yeni yıl mesajı
Tarih: 31.12.2023 14:10
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.