BAŞKAN DEMİR, "DEVLETİMİZDEN POZİTİF AYRIMCILIK İSTİYORUZ"

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, zemheri soğuklarının etkili olduğu il genelinde devletin Ardahan’a pozitif ayrımcılık yaparak devlet teşvik politikasına ihtiyaç olduğunu söyledi.

BAŞKAN DEMİR,

Ardahan ve bölgesinde bir haftadır devam eden kar yağışı ve dondurucu soğuklar kentte hayatı durdurdu. Gece saatlerinde eksi 30 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı gündüz saatlerinde bile eksi 23 derece olarak ölçüldü.

Ardahan’da yerel seçimlerin ısıttığı gündem dondurucu soğuklarla yerini vatandaşların ısınma sorununa çevirdi. Bu soruna dikkat çeken Ardahan Belediye Başkanımız  Faruk Demir, devlet yetkililerine seslenerek, Ardahan’a pozitif ayrımcılık yapılarak devlet teşviki talebinde bulundu.

Başkan Demir, konu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Değerli hemşerilerim, yapmamız gereken çok iş var. Öğlen saatlerinde Ardahan Merkez Hava Sıcaklığı eksi 23 derece. Devletimiz bizlere pozitif ayrımcılık yapması kaçılmaz olmuştur. Ardahan için yeni bir devlet teşvik politikası uygulanmalı” dedi.


Ardahan,Ardahan Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 01.02.2024 13:42
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.