BAŞKAN DEMİR, İMAMOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, CHP Genel Merkezi tarafından adaylığı açıklanan Ekrem İmamoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN DEMİR, İMAMOĞLU

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen Ardahan Eğitim Vakfı (AREV)’in eğitime destek gecesine katılmak için gittiği İstanbul’da yardım gecesine katılan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Ekrem İmamoğlu ile görüştü.

Cumhuriyet Halk Partisinin 3’ü büyükşehir olmak üzere adaylıklarını açıkladığı 220 belediye başkan adayları arasında bulunan mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret eden Faruk Demir, Ekrem İmamoğlu’nun adaylığını tebrik ederek, başarı temennilerinde bulundu.

2019 Yerel seçimlerinde Ardahan Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Başkan Faruk Demir’in yönetimindeki Ardahan Belediyesine maddi desteklerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ardahan Belediyesinin dev projelerinden biri olan Şehirler Arası Otogarı’n yapımına destek vermiş ve açılışını yapmak için Ardahan’a gelmişti. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından paylaşarak, İmamoğlu’nun Ardahan’a sunduğu desteklerden dolayı da teşekkür etti.

Başkan Faruk demir Paylaşımda, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız; yaklaşık çeyrek asırlık dostum, yol arkadaşım medarı-iftiharımız Ekrem İmamoğlu yeniden İstanbul Büyükşehir adayımız oldu. Her Şey Çok Güzel Olacak. 5 yıl boyunca, her başımız sıkıştığında yanımızda oldunuz. Ardahan adına ilimize desteklerinizden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni 5 yılımızda çok daha güzel işlere imza atacağız. Ardahan ve İstanbul kardeşliğimiz devam edecek” açıklamasında bulundu.


Ardahan,Ardahan Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: başkan demir imamoğlu'nu ziyaret etti
Tarih: 18.12.2023 13:03
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.