BAŞKAN DEMİR, SERHAT ARDAHANSPOR'LU FUTBOLCULARA GALİBİYET PRİMİ VERECEK

Serhat Ardahanspor’un hafta sonu (dün) Erzurum Palandöken Belediyespor ile oynanan maçı izlemek için Erzurum’a giden Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, futbolculara galibiyet primi ödeyeceğini söyledi.

BAŞKAN DEMİR, SERHAT ARDAHANSPOR

Serhat Ardahan spor maçını tribünde izleyen Başkan Demir, taraftarların “En büyük başkan bizim başkan” tezahüratına ise alkışla karşılık verdi.

Ardahan’ı Bölgesel Amatör ligi 10.grupta başarıyla temsil eden Serhat Ardahanspor’un başarısı kentte sevinçle karşılandı. Serhat Ardahanspor’a destek olmak için Erzurum’a otobüs ile taraftarları götüren Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, maç sonrası futbolcuların sevincine ortak oldu. Sezon başından itibaren Serhat Ardahanspor’un deplasman maçlarındaki taşıma giderlerini de karşılayan Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, Erzurum deplasmanında alınan galibiyet sonrası futbolcuları primle ödüllendirecek.


Ardahan,Ardahan Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 11.12.2023 13:06
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.