BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL CUMHURBAŞKANLIĞI SOSYAL POLİTİKALAR KURUL ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL CUMHURBAŞKANLIĞI SOSYAL POLİTİKALAR KURUL ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL CUMHURBAŞKANLIĞI SOSYAL POLİTİKALAR KURUL ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyeleri ile önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lütfihak Alpkan, kurul Başkanı Dr. Murat Yılmaz, kurul üyeleri Dr. İbrahim Altan ve kurul üyelerinden oluşan heyet, Sandıklımızdaki jeotermal seracılık, istihdam, ihracat, üretim ve çevre konularında Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’den detaylı bir sunum aldılar.

Toplantının ana gündem maddelerinden biri olan jeotermal seracılık, bölgenin tarım ve ekonomik kalkınması açısından büyük bir öneme sahip. Başkan Dr. Mustafa Çöl, jeotermal enerji kaynaklarının etkin ve sürdürülebilir bir şekilde kullanılmasıyla ilgili olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, kurul üyeleri de bu konudaki tecrübelerini paylaştı.

Ayrıca, istihdam, ihracat, üretim ve çevre konularında yapılan sunumlarla, Sandıklımızdaki genel ekonomik ve sosyal durumu değerlendirme fırsatı bulundu. Toplantıda, bölgedeki potansiyellerin daha etkin bir şekilde değerlendirilmesi ve iş birliği olanaklarının artırılması için karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Başkan Dr. Mustafa Çöl, toplantının sonunda yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyeleri ile gerçekleştirdiğimiz bu toplantı, Sandıklımızın kalkınması ve sorunların çözümü adına önemli bir adım oldu. Ortak akıl ve iş birliği ile daha güzel bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonuçlarına göre, bölgedeki jeotermal seracılık projelerinin desteklenmesi ve istihdam, ihracat, üretim gibi konularda daha etkili politikaların hayata geçirilmesi için ortak projelerin geliştirilmesi planlanıyor.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 12.01.2024 13:19
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.