BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ PERSONELLERİYLE KUTLADI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ PERSONELLERİYLE KUTLADI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ PERSONELLERİYLE KUTLADI

Sandıklı Belediyemize bağlı Müdürlüklerimiz tarafından, Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ün Öğretmenler Günü kutlandı.

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, kendi köklerinin bir parçası olarak taşıdığı öğretmen kimliğiyle, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlama fırsatını personelleriyle birlikte değerlendirdi. Belediye personellerimiz, müdürlükler halinde Dr. Mustafa Çöl’ün makamına gelerek Öğretmenler Günü’nü kutladılar.

Dr. Mustafa Çöl, belediye çalışanlarının kendisi için öğretmenler gününü kutlama jestini memnuniyetle karşılarken duygusal anlar yaşadı. Kendisi de bir öğretmen kimliği taşıdığı için bu anlamlı günde personellerinin duyarlılığına oldukça duygusal bir şekilde karşılık verdi.

Müdürlüklerimiz, belediye başkanlarının öğretmenlik geçmişi ve bu alandaki katkıları üzerine duygularını ifade ettiler. Belediye personellerimiz, Dr. Mustafa Çöl’ün eğitime verdiği değeri ve öğretmenlik mesleğine olan saygısını dile getirerek, kendileriyle bir araya gelerek Öğretmenler Günü’nü kutlamak istediklerini belirttiler.

Dr. Mustafa Çöl, bu anlamlı ziyaret sırasında, eğitimin toplumun gelişimi için önemine vurgu yaparak, öğretmenlik mesleğinin kutsallığını ve değerini hatırlattı. Öğretmenlik mesleğinin toplum için taşıdığı anlamı dile getirirken, personellerinin duyarlı davranışından ötürü minnettarlığını ifade ederek, kendisini bu anlamlı günde yalnız bırakmadıkları için herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 25.11.2023 00:44
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.