BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL SAZAK MAHALLESİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL SAZAK MAHALLESİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL SAZAK MAHALLESİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, ilçemizde Sazak Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan ziyarette, altyapı çalışmalarının ilerleme durumu hakkında bilgi alan Başkan Dr. Mustafa Çöl, Sazak Mahallesindeki çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Sazak Mahallesi Ihlamur Sokak’ta devam eden kilitli parke taşı çalışmalarının hız kazandığını belirten Başkan Dr. Mustafa Çöl; “İlçemizin her mahallesinde altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Sazak Mahallesi’nde yürütülen bu proje de mahalle sakinlerimizin yaşam kalitesine önemli katkılar sağlayacak.”dedi.

Yapılan çalışmaların ilerleme süreci hakkında bilgi veren Başkan Dr. Mustafa Çöl, Sandıklımızın her noktasındaki, vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir çevrede yaşamaları için çalıştıklarını vurguladı. Sandıklı Belediyesi ekiplerinin özverili çalışmalarıyla birlikte, Sazak Mahallesi’nde yürütülen kilitli parke taşı çalışmalarının önümüzdeki günlerde tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 06.01.2024 13:15
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.