BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Dr. Mustafa Çöl, gazetecilik mesleğinin toplumun bilgilendirilmesindeki önemine vurgu yaparak, basın çalışanlarının özverili çabalarını takdir etti.

Başkan Dr. Mustafa Çöl, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bugün, basın mensuplarımızın fedakârca çalıştığı ve toplumumuzun aydınlatılmasında kilit bir rol oynayan 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü. Bu özel gün vesilesiyle, değerli basın çalışanlarına teşekkür etmek ve emeklerini takdir etmek istiyorum.

Gazeteciler, kamuoyunu bilgilendirme, haber sunma ve toplumun haber alma hakkı konusunda özverili bir şekilde çalışıyorlar. Onların bu çabaları, ilçemizin ve bölgemizin gelişimine katkı sağlamak adına büyük bir önem taşıyor.

Her koşulda doğru haber verme sorumluluğunu taşıyan basın mensuplarımızın, toplumun doğru bilgilendirilmesine katkı sağlamak adına gösterdikleri özveriye minnettarız. Bu vesileyle, meslek etiği gözeterek, yalansız ve tarafsız haber yapan, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlıklı ve başarılı bir yıl diliyorum” şeklinde konuştu.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 10.01.2024 13:21
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.