BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, bu akşam idrak edeceğimiz mübarek “Berat Kandili” münasebetiyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Dr. Mustafa Çöl mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Kıymetli Hemşehrilerim, Yüce Rabbimizin rahmet ve mağfiretinin bolluğuyla müjdelediği Berat Kandili’ne bir kez daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Bu mübarek gecede, dualarımızın ve ibadetlerimizin kabul olması için yürekten niyazda bulunuyoruz.

Berat Kandili, birbirimize olan sevgi ve saygımızı pekiştirdiğimiz, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı artırdığımız önemli bir fırsattır. Bu gecenin manevi atmosferinde, geleceğe umutla bakmak, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek en büyük arzumuzdur.

Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimin Berat Kandili’ni en içten dileklerimle kutlar, dualarımızın Rabbimiz tarafından kabul edilmesini temenni ederim. Birlikte nice Berat Kandillerine ulaşabilmeyi diliyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 24.02.2024 13:58
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.