BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN DÜNYA DİŞ HEKİMLERİ GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN DÜNYA DİŞ HEKİMLERİ GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN DÜNYA DİŞ HEKİMLERİ GÜNÜ MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Dr. Mustafa Çöl mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Değerli Diş Hekimlerimiz, bugün insan sağlığına adanmışlığınızı ve özverili çalışmalarınızı kutlamak için bir fırsat olan Dünya Diş Hekimleri Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum.

Toplumun sağlığı için yaptığınız önemli çalışmaları takdirle karşılıyorum. Gülümseyen yüzlerinizi ve sağlıklı ağızları sağlamak için gösterdiğiniz gayret, bizler için büyük bir değer taşıyor. Her biriniz, insanların sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunarak, onların mutluluğuna ve yaşam kalitesine ışık oluyorsunuz.

Sizler, bilgi birikiminiz, deneyiminiz ve özverinizle toplum sağlığının temel taşlarındansınız. Her gün, hasta memnuniyetini ön planda tutarak, sağlık sorunlarını giderme ve önleme konusunda önemli bir rol oynuyorsunuz. Bu özel günde, tüm diş hekimlerinin emeklerini ve özverili çalışmalarını takdir etmek ve sizlere teşekkür etmek istiyorum. Sağlık alanında yaptığınız katkılar için minnettarız.

Bu vesileyle Dünya Diş Hekimleri Gününüzü en içten dileklerimle kutlar, mesleğinizdeki başarılarınızın ve sağlık alanındaki etkin rolünüzün devamını dilerim.”


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 22.11.2023 12:46
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.