BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, 2023/2024 yılı eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısının, bugün çalan ders zilleriyle başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Dr. Mustafa Çöl mesajında; “Her yeni eğitim yılı, geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için yeni bir başlangıçtır. Bu dönemde, ilçemizin eğitim standartlarını daha da yükseltmek için çeşitli projeleri hayata geçirdik. Yeni dönemde öğrencilerimize daha iyi bir eğitim sunabilmek için yoğun bir çaba sarf edeceğiz.

İlçemiz olarak, eğitimde kaliteyi artırmak, öğrencilerimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve şehrimizi eğitimde öne çıkaran bir merkez haline getirmek için çeşitli projelerimizin yanı sıra Kültür Merkezimiz ve Kütüphanemizi hayata geçiriyoruz. Bölgemizin en büyük ve en modern tesisinde eğitim ve öğretime yönelik öğrencilerimize desteklerimiz sürecek. Bu vesileyle eğitim ve öğretimde Sandıklı ilçemizin bir ivme yakalayacağını düşünüyoruz.  Yeni dönemde de bu hedeflere odaklanmaya devam edeceğiz.

Eğitim, toplumumuzun gelişiminde temel bir rol oynar. Bu süreçte, öğrencilerimize sadece bilgi değil, aynı zamanda değerler kazandırmak da önemlidir. Bu vesileyle 2023/2024 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısında tüm öğrencilere ve eğitim camiasına başarılar diliyorum.” dedi.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 05.02.2024 13:30
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.