BAŞKAN GEYLANİ’DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN GEYLANİ’DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN GEYLANİ’DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN GEYLANİ’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Geylani yayınladığı mesajında “Hayatları boyunca her daim büyük fedakârlık ve özveri gösteren öğretmenlerimiz, eğitim ve öğretimin yanında öğrencilerine toplum bilinci aşılamada etkin bir görev üstlenmektedir. Bu yüzden öğretmenlik sadece bir meslek değil, aynı zamanda toplumun temel yapı taşları arasındadır. Geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu gösteren, milli ve manevi değerlerimizi, doğru insan ve vatandaş olmayı, vatan ve millet sevgisini öğreten öğretmenlerimiz, geleceğimizi inşa eden mimarlardır. Her bir öğrenci, hayatında bir öğretmenin etkisiyle büyür ve onlardan öğrendiklerini hayatları boyunca unutmazlar. Geleceklerini de öğretmenleri rehberliğinde inşa ederler.” ifadelerini kullandı.

Öğretmenlerimiz toplumun geleceğini inşa eden mimarlardır diyen Başkan Emin Geylani sözlerinin devamında,“İnancımız der ki: ‘Bana bir harf öğretenin bin yıl kölesi olurum.’ Bu öğreti hep önümüzde yol gösterici olmuş, bize öğrendiklerimizle aldığımız yolda öğreticilerimizi yani, öğretmenlerimizi vefa ve hürmetle anmaya sevk etmiştir. Mesleğini kutsal bildiğimiz, saygıdeğer öğretmenlerimizin günü, onların emeklerini hatırlamada, hak etikleri vefayı görmede farkındalık oluşturan önemli bir gündür. Çocuklarımızın ve gençlerimizi eğitilerek geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz, ülkemizin de geleceğine yön vermektedir. Bu vesile ile geleceğimizi inşa ederek çocuklarımızı, en iyi şekilde yetiştiren, fedakâr öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.” dedi.


Bitlis,Tatvan Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 24.11.2023 01:09
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.