Başkan Gökhan Çanakkalesporlular ile Buluştu

Başkan Gökhan Çanakkalesporlular ile Buluştu

Başkan Gökhan Çanakkalesporlular ile Buluştu

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkalespor tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğinde, dünden bugüne Çanakkalespor'a emek veren isimler ile bir araya geldi. 

Truva Otelde 2 Mart Cumartesi günü düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın yanı sıra CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Çanakkalespor Kulübü Başkanı Erkal Turan, Çanakkalespor Eski Başkanı Mustafa Mete Ertem ile Çanakkalespor'da çeşitli görevlerde bulunmuş isimler katıldı.

Etkinlikte söz alan Başkan Gökhan; “Bu dönem Belediye Başkan Adayı olmadım. Bundan sonraki hayatımda Çanakkalespor için koşturacağım. Çanakkalespor'un kurucuları babalarımız, amcalarımız, büyüklerimizdir. Şu bir gerçektir ki, Çanakkalspor bu kentin takımı, hepimizin takımı. Ben de bu kulübün 1 numaralı üyesiyim. Biz de bundan sonra amatör spor dallarında Çanakkalespor'a hizmet etmeye hazır olacağız. Çanakkaleli gençleri bu konuda teşvik edeceğiz. Çanakkale isminin spor alanında da duyulması konusunda çaba göstereceğiz. Çanakkale'de çok ciddi spor başarıları var. Dolayısıyla o branşlarda da gençlerin yetişmesi için çaba göstereceğiz” dedi. 

Konuşmaların ardından etkinlikte Çanakkalespor'a emek veren isimlere hediyet ve plaket takdimi gerçekleştirilirken, program keyifli bir sohbet ortamı ile s 


04.03.2024 11:48

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 05.03.2024 06:28
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.