Başkan Güngör: “Ecdadımızı Rahmet ve Minnetle Anıyoruz”

Başkan Güngör: “Ecdadımızı Rahmet ve Minnetle Anıyoruz”

Başkan Güngör: “Ecdadımızı Rahmet ve Minnetle Anıyoruz”

İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programa katılan Başkan Güngör, “İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. yıl dönümünde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve bu mukaddes topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle Atatürk Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen programa katıldı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda; Vali Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kurum amirleri, STK temsilcileri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar da yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, şiir dinletileri ve sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

Programda Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyoruz

Programda emeği geçen herkese teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Sayın Valimiz, Garnizon Komutanımız, Cumhuriyet Başsavcımız, şehir protokolümüz ve hemşehrilerimizle birlikte İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. yıl dönümü ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla Atatürk Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen programa katıldık. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un da dediği gibi; ‘Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın’. İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. yıl dönümünde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve bu mukaddes topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 18.03.2024 12:23
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.