BAŞKAN HÜRRİYET, KARDEŞLİK KENTİ GÜZEL ARDAHANLILARI YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN HÜRRİYET, KARDEŞLİK KENTİ GÜZEL ARDAHANLILARI YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN HÜRRİYET, KARDEŞLİK KENTİ GÜZEL ARDAHANLILARI YALNIZ BIRAKMADI

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıl dönümü nedeniyle 14’ncüsü düzenlenen Geleneksel Ardahanlılar Kurtuluş gecesinde Ardahanlılarla bir araya geldi

Hemşehri derneklerinin her zaman yanında olduğunu belirten ve her programda yanlarında olmaya gayret gösteren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 14’ncüsü düzenlenen Geleneksel Ardahanlılar Kurtuluş gecesinde Ardahanlıları yalnız bırakmadı.

“Aynı Dualarda Buluşmak Kıymetli”

Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Kardeşlik kenti güzel Ardahan’ımızın güzel insanları, ne güzel ki böyle bir dayanışma akşamında beraber bir aradayız. Aynı sofranın etrafında buluşmak, aynı duygularla aynı dualarda buluşmak çok kıymetlidir.

“Bütünlüğümüz Daim Olsun”

Bu akşamı düzenleyen bütün dernek başkan ve yöneticilerime, dünden bugüne ve yarına emeği geçen ve geçecek olan herkese kentimiz adına ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim. Güzel Ardahan’ımızın kurtuluş gününü bütün içten duygularımla kutluyorum. Bu vatanı vatan yapan bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun. Bütün Ardahanlı hemşehrilerimi selamlarken birliğimiz ve bütünlüğümüz daim olsun diyorum ”dedi.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 26.02.2024 14:40
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.