BAŞKAN HÜRRİYET, KENT MERKEZİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN HÜRRİYET, KENT MERKEZİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN HÜRRİYET, KENT MERKEZİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Hürriyet, Yenicuma Çay Bahçesi ve Yürüyüş Yolunda vatandaşlarla bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sürekli İzmit sokaklarında olan Başkan Hürriyet vatandaşla bol bol sohbet ederek varsa talepleri yerinde dinliyor, gereken adımların atılması adına da elinden gelen çabayı gösteriyor.

Başkan Sahada

Hürriyet saha programı kapsamında geçtiğimiz gün İzmit merkezdeydi. Başkan Hürriyet Yürüyüş Yolunda ve Yenicuma Çay Bahçesinde İzmitlilerle bir araya geldi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Yürüyüş Yolunda vatandaşlarla bol bol sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İzmitlilerden Teşekkür

Yenicuma’da çay içen vatandaşlar çay fiyatının 7 buçuk liradan 3 liraya düşürülmesinden ve tuvaletlerin ücretsiz olarak hizmete sunulmasından dolayı Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti. İzmitliler ayrıca Kent Lokantasında üç çeşit yemeğin 40 lira olmasından dolayı da Hürriyet’e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 18.03.2024 00:08
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.