BAŞKAN HÜRRİYET: KENTİN SOKAKLARINA RUH KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

BAŞKAN HÜRRİYET: KENTİN SOKAKLARINA RUH KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

BAŞKAN HÜRRİYET: KENTİN SOKAKLARINA RUH KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İzmit Belediyesinin yapımını 15 günde tamamlayarak modern ve konforlu hale getirdiği Mimar Sinan Sokağın açılış kurdelesini Başkan Hürriyet kesti. Hürriyet, “Kentin sokaklarına ruh katmaya devam edeceğiz” dedi

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında vatandaşlara modern ve konforlu yollar yaratmaya devam ediyor. Yeni nesil belediyecilik anlayışıyla sokaklara ruh katan İzmit Belediyesi, kent merkezinde yer alan ve yıllarca el sürülmeyen Mimar Sinan Sokağı da cıvıl cıvıl bir görüntüye kavuşturarak cazibe merkezi haline getirdi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bölge esnafının katılımıyla birlikte sokağın açılışını gerçekleştirdi.

“Bu Sokaklar Daha Da Çoğalacak”

Açılışta konuşan Başkan Hürriyet, “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapımı 15 günde tamamlanan Mimar Sinan Sokağımız için sembolik bir açılış yapmak istedik. Bu sokaklar daha da çoğalacak. Bu kentin estetik değeri daha da artacak. Böyle cıvıl cıvıl sokaklar yapmaya devam edeceğiz. Bu sokaklar çocuklarımız ve gençlerimizin en mutlu olduğu sokaklar. İzmit Belediyesi olarak kentimizin sokaklarına ruh katmaya devam edeceğiz” dedi.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 28.03.2024 12:45
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.