Başkan Özdemir’den ‘Büyük Buluşmaya’ Davet

Başkan Özdemir’den ‘Büyük Buluşmaya’ Davet

Başkan Özdemir’den ‘Büyük Buluşmaya’ Davet
 
                 
 

NİĞDE BELEDİYESİ, BÜYÜK İFTAR SOFRASINI ÖMER HALİSDEMİR MEYDANINDA AÇIYOR

Niğde Belediyesi, Ramazan ayının son mahalle iftarını 4 Nisan tarihinde Şehit Ömer Halisdemir Meydanında verecek.

Yeniden Niğde Belediye Başkanlığına seçilen Emrah Özdemir, seçimlerin ardından düzenlenecek olan “Büyük İftar Sofrasında”, iftarını vatandaşlarla birlikte açacak.

Niğde Belediyesinin, 11 ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla başlattığı etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

Ramazan ayının başlangıcından bu yana 7 ayrı noktada iftar sofrası açan Niğde Belediyesi, 8’inci Mahalle İftar Sofrasını Ömer Halisdemir Meydanında açacak.

31 Mart Yerel seçimlerinin ardından, ilk kez Büyük İftar Sofrasında vatandaşlarla bir araya gelecek olan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, etkinliklerle dolu dolu geçecek olan ‘Büyük Buluşmaya’ tüm vatandaşları davet etti.

Bu arada Niğde Belediyesinin, Ramazan ayının manevi iklimini yaşatmak amacıyla düzenlediği Ramazan etkinlikleri de büyük ilgi görüyor.

Ramazan ayının başlangıcından bu yana düzenlenen etkinlikler kapsamında, ünlü yazar, sanatçı ve akademisyenlerin katılımıyla Ramazan sohbetleri, söyleşiler düzenlenmişti.

Etkinlikler; meddah gösterileri, tasavvuf müziği konserleri, çocuklara ve yetişkinlere yönelik yarışmalar, ilahiler, orta oyunları, mini clup gösterileri, skeçler ve Hacivat-Karagöz gösterileri de Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek.

 

 

 


Niğde,Niğde Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 03.04.2024 19:18
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.