Başkan Şahin, İzmir Fuar Alanında İncelemelerde Bulundu

Başkan Şahin, İzmir Fuar Alanında İncelemelerde Bulundu

Başkan Şahin, İzmir Fuar Alanında İncelemelerde Bulundu

Başkan Şahin, İzmir Fuar Alanında İncelemelerde Bulundu


Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN 17 – 20 Nisan tarihleri arasında İzmir’de 29’uncusu düzenlenecek olan 2024 Marble Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ile ilgili İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu ile görüştü.
Başkan Şahin, İzmir fuarı dünyanın en büyük ve prestijli ilk 3 fuarından birisi. Fuarda standların m2 si 250 dolardan tahsis edilmekte. Girişimlerimiz sonucunda İscehisar Belediyesi adına bu yılda 450 m2 ücretsiz yer tahsisi sağladık. Ücretsiz tahsisini sağladığımız alanın bedeli yaklaşık 3.500.000,00 TL. İzmir Fuarında İscehisar Belediyesi adına tahsis edilen alanda incelemelerde bulunduk. Her yıl olduğu gibi bu yılda mermer tornacı esnafımıza mihmandarlık yaparak İzmir fuarındaki standımızda birbirinden değerli el emeği göz nuru ile üretilen ürünlerini sergileyerek pazarlamalarını sağlayacağız.
Amacımız Dünya Mermer Başkenti İscehisar’ımızı en güzel şekilde tanıtarak esnafımıza ekonomik anlamda katkı sağlamak.
İzmir fuarı ile ilgili her konuda destekçimiz olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e, İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu ve yönetim kuruluna, Ege İhracatçı Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu’na, Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği Başkanı Hanifi Şimşek'e, İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak’a, ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Afyonkarahisar,İscehisar Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 20.02.2024 13:41
  • Çarşamba 23.8 ° / 15.4 ° false
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.