BAŞKAN TAVLI, “STK’LARIMIZ VE BASINIMIZ İLE OMUZ OMUZA BİR HİZMET DÖNEMİ GEÇİRDİK”

BAŞKAN TAVLI, “STK’LARIMIZ VE BASINIMIZ İLE OMUZ OMUZA BİR HİZMET DÖNEMİ GEÇİRDİK”

BAŞKAN TAVLI, “STK’LARIMIZ VE BASINIMIZ İLE OMUZ OMUZA BİR HİZMET DÖNEMİ GEÇİRDİK”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve Temsilcileri ve Basın Kuruluşlarının temsilci ve çalışanları ile iftar yemeğinde buluştu.

Başkan Tavlı, “STK’larımız ve Basınımızla Omuz Omuza Bir Dönem Geçirdik”

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’in de katıldığı yemekte bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “STK’larımız ve basınımız ile birlikte omuz omuza vererek bir dayanışma içerisinde şehrimize güzel hizmetlerin ortak istişare içinde kazandırıldığı bir dönemi geride bıraktık. Önemli projelerin hayata geçirilmesinde birlikte değerlendirilmesi ve işlerin takip edilmesi noktasında yerel yönetim olarak bizlerin hep yanında oldunuz. Hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Milletvekili Özer; “Hüseyin Tavlı’nın Tek Derdi Ünye’ye Hizmet Etmek”

İftar Programında bir konuşma yapan TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer Ünye’de tam bir uyum ortamının olduğunu belirterek bunun hizmetlere yansıdığını kaydetti. Özer, “Hüseyin Tavlı başkanımızı gerçekten seviyoruz. Ünye’ye her defasında bir heyecan ve mutlulukla geliyorum. Geldiğimiz zaman kıymetli belediye başkanımızın yüzünden ki o tebessümü görmekten, ilçe başkanımızla arasında ki o muhabbete şahit olmaktan, gerçekten mutluluk duyuyorum. Bu birliktelik havası ile birlikte Ünye’ye çok büyük hizmetler yapma imkânımız oldu. Serbest Bölge, Ünye-Akkuş-Niksar Karayolunun başlaması, Ünye Kültür Merkezi inşaatının yeniden başlaması, köy okulları, 25 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi, yollar ile ilgili çalışmalar, Çevre Bakanlığı ile ilgili ölçeklendirme gibi çalışmalarımız oldu. Tüm bunlar Ünye’de uyumlu bir ekip olduğu için başarıldı. Kıymetli belediye başkanımız sizlere hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyuyor. Sayın Tavlı’nın tek derdi Ünye’ye hizmet etmek. Allah’ta kalbine göre veriyor ve sürekli, projelerinin bereketinin sayısı artıyor. İnşallah 31 Mart’ta sizlerin güçlü desteği ile yeni bir 5 yılın sayfasına başlayacağız. Sadece Hüseyin başkanımız değil, Ordu’da Allah’ın izni ile cumhur ittifakı olarak 20’de 20 yaparak mevcudun çok daha üzerine koyduğumuz bir sayfa açacağız. Ben kıymetli belediye başkanımıza Ünye’mize kazandırdığı güzel hizmetler için teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.


Ordu,Ünye Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 28.03.2024 12:25
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.