Başkan Yeni Yılı Çalışarak Geçiren Ekipleri Ziyaret Etti

Başkan Yeni Yılı Çalışarak Geçiren Ekipleri Ziyaret Etti

Başkan Yeni Yılı Çalışarak Geçiren Ekipleri Ziyaret Etti

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu 31 Aralık Pazar günü akşamı yeni takvim yılına saatler kala nöbetçi olan belediye, sağlık ve emniyet çalışanlarını ziyaret etti. Yeni yıla çalışarak girecek olan görevliler ile sohbet eden Başkan Vidinlioğlu’nun Kastamonu Belediyesi Ömerül Faruk Darende Huzurevi ziyaretinde ise duygu dolu anlar yaşandı. Başkan Vidinlioğlu’na kendilerine gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür eden huzurevi sakinleri “Allah sizden ve bu yerin yapılmasına vesile olanlardan razı olsun. Burada rahatımız çok iyi herkes çok iyi teşekkür ederiz.” dediler. Başkan Vidinlioğlu ise görevlerini yerine getirdiklerini belirterek huzurevi sakinlerini tek tek görüştü.

2024’te belediye çalışmalarının artarak devam edeceğini de yaptığı açıklamalarda belirten Başkan Vidinlioğlu, Kastamonu Belediyesi Ömerül Faruk Darende Huzurevi, 112 Acil Çağrı Merkezi, Şehit Recep Şahin Polis Merkezi, Kastamonu Belediyesi Temizlik İşleri, KASKİ ve polis noktalarını ziyaret etti.

Başkan Vidinlioğlu yaptığı ziyaretleri sosyal medya hesaplarından  “Yeni yıla saatler kala belediyemiz birimlerinde nöbetçi olan mesai arkadaşlarımızı, Ömerül Faruk Darende Huzurevimizde kalan değerli büyüklerimizi, 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarımızı, Şehit Recep Şahin Polis Merkezinde görevli polislerimizi ve uygulama noktalarında görev yapan emniyet güçlerimizi ziyaret ettik ve yeni yıllarını kutladık.

Özveri ve büyük bir gayretle halkımız için çalışmalarını aralıksız sürdüren tüm görevlilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyor; sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl temenni ediyorum.” paylaşımıyla duyurdu.


Kastamonu,Kastamonu Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 02.01.2024 13:20
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.