BAŞKAN YILDIRIM: “EĞİTİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Milli Eğitim camiası ve okul müdürleri ile bir araya geldi. Başkan Yıldırım, “Daha iyi kalkınmamız için eğitim şart” dedi.

BAŞKAN YILDIRIM: “EĞİTİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”

Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen programa Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özen katıldı.

İlçedeki eğitime çok önem verdiklerini söyleyen Başkan İsmet Yıldırım, “Eğitim bizim olmazsa olmazımız. Daha iyi kalkınmamız için eğitim şart. Türkiye anaokul, ilkokul, lise ve üniversiteleriyle eğitim ordusuna sahiptir” dedi. Başkan Yıldırım, “Bizim kendi ayakları üzerinde durabilmemiz için genç, dinamik ve çalışkan nüfusa ihtiyacımız var. Öğreticilik; Peygamber mesleğidir. Sizlerin işinin ne kadar değerli olduğu böylelikle bir kez daha ortaya çıkıyor. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde de eksiklerinizi gidererek, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.


İstanbul,Ümraniye Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 01.03.2024 02:25
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.