BAŞKAN YILDIRIM MANİSALILARLA BİRLİKTE KAHVALTI YAPTI

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İstanbul Manisalılar Platformu istişare toplantısına katılarak Manisalı hemşehriler ile bir araya geldi.

BAŞKAN YILDIRIM MANİSALILARLA BİRLİKTE KAHVALTI YAPTI

Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisi'nde düzenlenen Cumhur İttifakı'na destek ve istişare toplantısına Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ve Eski AK Parti Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi katıldı.

Manisalı hemşehriler ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İsmet Yıldırım, “Önümüzde bir seçim var. İstanbul bizim kadim şehrimiz. Hepimizin aşık olduğu bir şehir. İstanbul’umuzu maalesef 2019’da nadasa aldılar. İstanbul’umuza yazık oldu. Vadettikleri hiçbir şeyi yerine getiremediler. İlçe belediyelerinin yapabildikleri belli. Depreme, sele ve bütün olumsuzluklara rağmen bir şeyler yapmaya gayret ettik. Sizden ricam hem Ümraniye’de hem de İstanbul’da gereken desteği vermeniz. Ne kadar çok insanımıza ulaşırsak, o kadar faydamız olur. İstanbul’u inşallah muradına erdirelim” dedi.


İstanbul,Ümraniye Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 25.02.2024 20:16
  • Çarşamba 23.8 ° / 15.4 ° false
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.