BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, BELEDİYE GAZETESİNE KONUŞTU

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, BELEDİYE GAZETESİNE KONUŞTU

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, BELEDİYE GAZETESİNE KONUŞTU

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: İNSAN ODAKLI PROJELER ÜRETTİK

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi’nin sosyal politikalarını Belediye Gazetesi’ne anlattı

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi’nin sosyal politikalara yönelik çalışmalarını Belediye Gazetesi’ne anlattı

 

            Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Gazetesinin PDF olarak yayınladığı Şubat 2024 tarihli 159. sayısında; “2019 yerel seçimlerinden bu yana belediyenizin geliştirdiği sosyal politikalardan bahseder misiniz? Bu çalışmalarınız kapsamında önümüzdeki dönemde hedefleriniz nelerdir?” şeklindeki sorulara verdiği yanıtlarında şunları ifade etti:

            “Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. Sosyal politikalarımızda önceliğimiz her zaman vatandaşlar. İnsan ve toplum odaklı projeler üretiyoruz. Vatandaşlarla sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ortak akılla projelerimizi hayata geçiriyoruz.

            Adil ve şeffaf belediyecilik anlayışını benimsedik. Kırşehir’in daha yaşanabilir bir kent olması için çaba sarf ettik, birçok projeyi hayata geçirdik (kültür-sanat etkinlikleri, ulaşım, sosyal yaşam alanları, kreşler, kültür evleri, aile yaşam merkezi, gençlik merkezleri, güneş enerjisi santralleri, engelli dayanışma merkezi, engelsiz hizmet aracı, kadın dostu kent projesi, Kır-Köy Kampüsü, revizyon imar planları, “Benim Şehrin Benim Fikrim” projesi vb.). Göreve başladığımızda Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden biriydik, şeffaf yönetim anlayışıyla, tasarruf tedbirleriyle borcu neredeyse sıfırladık. Söz verdiğimiz projelerin %80’ini tamamladık.

            Önümüzdeki dönemde kentimizin dokusuna uygun olacak şekilde hazırladığımız tramvay projesini hayata geçirmeyi planlıyoruz. Tarımı, sanayiyi geliştirmek için istihdama ve üretime yönelik çalışmalara ağırlık vereceğiz. Kentimizin sosyal ve ekonomik yapısını geliştirecek projeleri hayata geçireceğiz.”


Kırşehir,Kırşehir Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 05.03.2024 13:07
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.