Baykar'dan büyük dayanışma!

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremler nedeniyle, toplam 50.812.980 TL’lik gıda, kıyafet, elektronik cihaz ile insani yardım malzemesini bölgeye

Baykar

Türkiye 6 Şubat sabahına büyük bir acıyla uyandı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi ve Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye'de büyük yıkıma neden oldu.

Devletin tüm kurumları ve yerel yönetimlerin yanında sivil kurtarma ekipleri, jandarma, polis ve Mehmetçik kurtarma çalışmalarına koştu. 10 ilde büyük bir özveri ile çalışmalar sürerken, Başkan Recep Tayyip Erdoğan 7 gün milli yas kararı alındığını duyurdu.

Selçuk Bayraktar'ın açıklamasında; "Tüm ekibimizin gayreti, duaları ve yüreği bu acı felakette mağdur olan Milletimizle birlikte... Elimizden gelen her ne varsa, devletimizin yardım kuruluşları ve güvenlik güçlerimizin emrindedir. Rabbim aziz Milletimizi ve Ülkemizi korusun. Baykar olarak depremin ilk gününde AFAD ve KIZILAY  ile koordineli olarak; Toplam 50.812.980 TL'lik gıda, kıyafet, elektronik cihaz ile insani yardım malzemesi tedarik ettik ve tırlarla deprem bölgesine sevk ediyoruz. En kalbi dualarımızla... Milletimizin başı sağ olsun." İfadelerine yer verdi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Baykar' büyük dayanışma!
Tarih: 07.02.2023 02:09
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.