BAYRAMLAŞMA CUMHURİYET MEYDANI’NDA YAPILDI

BAYRAMLAŞMA CUMHURİYET MEYDANI’NDA YAPILDI

BAYRAMLAŞMA CUMHURİYET MEYDANI’NDA YAPILDI

Ramazan Bayramı nedeni ile Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Bayramlaşma Programı’nda Kaymakam Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut ve Belediye Başkanımız Vahap Akay, ilçe protokolü ile birlikte vatandaşlarımızın bayramını kutladı.

 

Bayramlaşma Programı’na Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, dernek üyeleri, Belediye Meclis Üyelerimiz, mahalle muhtarlarımız, gazilerimiz, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HAYIRLI BAYRAMLAR

Bayramlaşma programına katılan konuklara çeşitli ikramlarda bulunulurken; bayramlaşma programına vatandalar yoğun ilgi gösterdi. Program sonunda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Vahap Akay, başta Çerkezköylüler olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlayarak; “Ramazan Bayramı’nın tüm halkımıza ve ülkemize sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 


Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 10.04.2024 13:17
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.