BELEDİYE BAŞKANIMIZ ADNAN ÖZTAŞ’TAN KADİR GECESİ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ADNAN ÖZTAŞ’TAN KADİR GECESİ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ADNAN ÖZTAŞ’TAN KADİR GECESİ MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanımız Adnan Öztaş, Kadir Gecesi dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Adnan Öztaş mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Ramazan ayının sonuna yaklaşırken Allah’ ın bin aydan daha hayırlı kıldığı, sema kapılarının açıldığı, açılan ellerin geri çevrilmediği, dua ve tövbelerin kabul edildiği, tanyeri ağarana kadar bütün meleklerin yeryüzüne indiği mübarek Kadir Gecesine ulaşmanın derin mutluluğunu yaşamaktayız.

Yüce Allah’ın Kuran-ı Kerimi indirdiği, duaların kabul edildiği, rahmet ve mağfiretin bolca ihsan edildiği bu mübarek geceyi hep birlikte idrak ediyoruz. Kadir Gecesinin kadrini bilerek değerlendirmeli, affedici olan, affetmeyi seven yüce Allah’tan af dilemeli ve bolca dua etmeliyiz.

Bu gece, ibadet ve dua ile geçirmenin yanı sıra, birbirimizle olan bağlarımızı güçlendirmek, yardımlaşmak ve sevgiyle bir arada olmak için de bir fırsattır. Birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik duygularımızı pekiştirerek, toplumsal dayanışmamızı artırmalıyız.

Bu vesileyle, dualarımızın Cenab-ı Allah tarafından kabul edildiği bu mübarek gecede, Sandıklımız başta olmak üzere, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk diliyorum. Kadir Geceniz mübarek olsun.”


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 05.04.2024 13:14
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.