Belediye Başkanımız Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu’nun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu’nun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu’nun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Kamuoyunu doğru bilgilendirme gibi büyük bir sorumluluğu omuzlarında taşıyan, fedakarlık ve bilgi birikim isteyen son derece kritik bir görev yürüten gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Türk basın tarihinde 150 yılı aşkın köklü geçmişiyle parlayan Kastamonu basını dün olduğu gibi bugün de memleketimizin sesi olmaya devam etmektedir.

Kurtuluş Savaşı’nda Hüsnü Açıksöz ve arkadaşlarının verdiği mukaddes mücadeleden bugüne milli ruh ile görevlerini yerine getiren Kastamonu Basını kurtuluşta, kuruluşta ve ülkemizin yüz yılında ayrı bir yere sahiptir.

Değerlerimize sahip çıkan, hassasiyetlerimizi bilen dünden bugüne şehrimizin ve ülkemizin gelişmesi için çaba harcayan tüm gazetecilerimize teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.
Kurtuluş Savaşımızın basın cephesi komutanlığını yapan Hüsnü Açıksöz başta olmak üzere devraldığı onurlu bayrağı dalgalandıran ve Hakk’ın rahmetine kavuşan tüm gazetecilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum.

10 OCAK ÇALIŞAN İDARECİLER GÜNÜ MESAJI
“İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” düsturuyla hareket eden devletin idaresi ve toplumun refahı noktasında sorumluluk sahibi olan idarecilerimizin de 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyorum. Devletimiz ile vatandaşımız arasında köprü olan ülkemizin gelişimi, milletimizin refahı için çaba harcayan tüm idarecilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rahmeti rahmana kavuşan idarecilerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum.


Kastamonu,Kastamonu Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 10.01.2024 13:21
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.