Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Doğalgaz Devreye Alma Programlarına Katılmaya Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Doğalgaz Devreye Alma Programlarına Katılmaya Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Doğalgaz Devreye Alma Programlarına Katılmaya Devam Ediyor
Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun en önemli yatırımlarından olan doğalgaz çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçemizin bütün noktalarını doğalgaz konforuyla buluşturmak için büyük gayret gösteren Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu son olarak doğalgaz alt yapısı tamamlanan İncili Mahallesi, Menderes Mahallesi Cezaevi civarı doğalgaz devreye alma ve gazlama işlemi programına katıldı.
Kalıcı hizmetlerle hemşehrilerimizi buluşturmaya devam eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Emirdağ’ımızda doğalgazın yaygınlaşması için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz. Çünkü Emirdağlı hemşerilerim bu konforu hak ediyor. Hizmet noktasında bütün kurum ve kuruluşlarımızla işbirliğini sürdürüyoruz. Bu noktada AKSA Doğalgaz Firmasına, EPDK yapım kontrolü Ufuk Cankurt’a, Aksa Doğalgaz ve Emirdağ Belediye çalışanlarına, Yüklenici Firma Berka İnşaat sorumlusu Mustafa Yiğit’e, mahalle muhtarlarımıza ve özellikle verilen rahatsızlığa katlanan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Doğalgaz konforuyla buluşan mahalle sakinlerimiz Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya teşekkür ettiler.
Doğalgaz verme programına Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, EPDK Yapım Kontrolü Ufuk Cankurt, Yüklenici Firma Berka İnşaat sorumlusu Mustafa Yiğit ve vatandaşlarımız katıldı.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 27.12.2023 19:18
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.