Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’dan Diş Hekimlerimize Jest

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’dan Diş Hekimlerimize Jest

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’dan Diş Hekimlerimize Jest
Her meslek dalına ayrı önem veren Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu 22 Kasım Diş Hekimleri Gününde diş hekimlerini unutmadı. Kendisinin şehir dışında programı olmasından dolayı mesai arkadaşlarımız ilçemizdeki diş hekimlerini ziyaret ederek Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun iyi dilek ve temennileriyle birlikte diş hekimlerimizin 22 Kasım Diş Hekimleri Günü’nü kutlayarak kendilerine hediye takdiminde bulundular.
Diş hekimlerinin toplum için önemini vurgulayan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Gülüşümüzü güzelleştiren tüm Diş Hekimlerinin ve Diş Hekimi adaylarının ‘22 Kasım Diş Hekimleri Günü’ kutlu olsun. Her birine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden diş hekimlerimiz hatırlanmaktan mutlu olduklarını belirterek Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya ve ekiplerimize teşekkür etti.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 23.11.2023 13:00
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.