Belediye Başkanımız Veysel Topçu İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Belediye Başkanımız Veysel Topçu İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Belediye Başkanımız Veysel Topçu İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı Seçilmesinin Ardından İlk Meclis Toplantısını Yaptı.

Meclis Toplantısına Katılmak Üzere gelen AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Özgül, İl Genel Meclisi Üyeleri Kemal Başoğlu ve Bilal Demiröz, Belediye Meclis Üyeleri ile Birlikte Belediye Başkanı Veysel Topçu’ya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular. Belediye Başkanı Veysel Topçu, Nazik Ziyaretlerinden Dolayı Kendilerine Teşekkür Ederek, İl Genel Meclisi Üyeliğine Seçilen Kemal Başoğlu, Bilal Demiröz’e ve Belediye Meclis Üyelerine Başarılar Diledi.
Belediye Meclis Salonunda Dinar Belediyesi Sosyal Medya Hesaplarında Canlı Yayınlandığı Meclis Toplantısı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın Okunması ile Başladı. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliklerine 9 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve 6 AK Parti Meclis Üyeleri Olmak Üzere 15 Üye Seçildi.
Toplantı Başkanlık Divanı Oluşturulması ile Encümen Üyelikleri ve Belirli Komisyonlara Üye Seçimleri Yapılmasının Ardından Sona Erdi.
 

 

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 13.04.2024 19:51
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.