BİNLERCE KİŞİ CUMHURİYET MEYDANINDAKİ İFTARDA BULUŞTU

BİNLERCE KİŞİ CUMHURİYET MEYDANINDAKİ İFTARDA BULUŞTU

BİNLERCE KİŞİ CUMHURİYET MEYDANINDAKİ İFTARDA BULUŞTU

Bilecik Belediyesi organizasyonda ilimizdeki firma sahiplerinin destekleriyle kurulan iftar sofrasında binlerce kişi bir araya geldi.
Cumhuriyet meydanında kurulan iftar sofrasına Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katılarak, vatandaşlarla birlikte iftar sevinci yaşadı.
İftar öncesi tüm vatandaşlarla selamlaşarak, sohbet eden Başkan Melek Mızrak Subaşı, paylaşma ve dayanışma ayı ramazanın güzelliklerini hep birlikte yaşamaktan duyduğu sevinci belirtti.
Konuşmasına; ‘Davetimizi kabul ederek, aynı sofrada buluştuğunuz için herkese teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullanan Başkan Subaşı, ‘’Öncelikle tüm İslam aleminin ramazan ayını tebrik ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları ve dualarımızı kabul etsin. Güzel ve sağlıklı geçen bir seçimden sonra sizlere hizmet etmek üzere görevimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Oy veren ve vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele vererek, şehrimiz için güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Şimdiden sizlerin ramazan bayramını tebrik ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
Çocukların yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı Subaşı, iftar programı sonrasında vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.


Bilecik,Bilecik Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 06.04.2024 18:22
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.