Bisiklet Milli Takımı Döşemealtı’nda

Yıldız Kızlar Bisiklet Milli Takımı Döşemealtı’nda kamp kurdu.

Bisiklet Milli Takımı Döşemealtı’nda

Dünya Bisiklet Birliği (UCİ) 2022 takviminde yer alan Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunlarına katılacak olan Yıldız Kızlar Bisiklet Milli Takımı kamp için Döşemealtı’na geldi. Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tesislerinde 15 sürecek olan kampa katılan 9 kişilik Yıldız Kızlar Bisiklet Milli Takımı Olimpiyatlarda derece kovalayacak.

Bisiklet Milli Takım Baş Antrenörü aynı zamanda Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımı antrenörü de olan Yusuf Ezirgan ve iki yardımcı antrenör nezaretinde kamp yapan Milli bisikletçiler Döşemealtı’nda çalışmalara başladı. Doğası ve bisiklet yollarıyla kamp için en ideal alanlardan olan Döşemealtı Milli bisikletçilere 15 gün süreyle ev sahipliği yapacak.

Milli Takım Baş Antrenörü Yusuf Ezirgan, “24-30 Temmuz tarihleri arasında Slovakya’da düzenlenecek olan Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunlarına Türk Milli Takımı olarak bizde katılacağız. 2 yılda bir düzenlenen ve neredeyse tüm Dünya’dan 100’ün üzerinde takımın katılacağı Olimpiyatlarda derece bekliyoruz. Ben aynı zamanda Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Takımı antrenörüyüm” dedi.

Milli Takım Baş Antrenörü Yusuf Ezirgan şunları söyledi: “Döşemealtı hem bisiklet yolları, hem iklim ve çalışma parkurları açısından en ideal parkurlardan biri. Bu nedenle kampımızı burada yapma kararı aldık. Bu konuda hem kendi sporcularına hem de Milli takım sporcularına sonsuz destek veren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e çok teşekkür ediyoruz. Bizi belediyenin kulübünde ağırlayarak Milli takımımız sporcularına büyük katkı sağlıyor.”   


Tarih: 03.06.2022 17:52
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.