Bizimkent Yenileniyor…

Yaklaşık bir yıldır tadilatta olan Beylikdüzü’nün en gözde okullarından olan Bizimkent İlkokulu ile ilgili Müdür Çetin, Beylikdüzü ve İktidar gazete’ ye bilgi verdi.

Bizimkent Yenileniyor…

 

Bizimkent Yenileniyor…

Yaklaşık bir yıldır tadilatta olan Beylikdüzü’nün en gözde okullarından olan Bizimkent İlkokulu ile ilgili Müdür Çetin, Beylikdüzü ve İktidar gazete’ ye bilgi verdi. 

Beylikdüzü Bizimkent ilkokulu müdürü Reşat Çetin, Okulumuzun güçlendirme çalışmaları yaklaşık bir yıldır devam ediyor, Bina takriben Mart sonu teslim edilir. Eğitim Öğretime şu anda ilkokul kısmı, Haldun Taner İlkokulunda  Öğlenci,  anaokulumuzun bir kısmı 75. Yıl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde bir kısmı da Kavaklı Anaokulunda eğitimine devam ediyor.

3 Okulu Zabtettik

Çetin,  Okul bünyemizde öğrencilerimizle etkinlik yapma konusunda ister istemez bazı zorluklar yaşıyoruz. Ders dışında yer bulmakta güçlük çekiyoruz. Buna rağmen öğrencilerimizin serbest zamanlarını çeşitli etkinliklerle en iyi bir şekilde değerlendirerek onların ilgi, istidat, kabiliyet ve yeteneklerini keşfederek o doğrultuda eğitmeye azami gayret sarf ediyoruz.  Bizimkent İlkokulu'nun değişik öğrenme ortamları ve fiziki imkanları öğrenciyi erken tanımaya daha uygun olduğundan  acilen tadilatımızın bitirilmesi gerekiyor. Kaymakamlığımızın himayesiyle gerçekleştirilen okullar arası futbol turnuvasında okulumuz 3. oldu. Öğretmen arkadaşlarımız öğrencilerimize hedefledikleri kazanımları kazandırma noktasında  azami gayret göstermektedir. Bu konuda okulumuzun tüm alt sistemleri eşgüdüm halinde hedefe kitlenmiş bir vaziyette emin adımlarla hedeflerine doğru ilerlemektedirler. Bu noktada velilerimizin destekleri takdire şayandır. Okulumuz tüm alt sistemleriyle sekronize bir vaziyette İmkânsızlıkları imkana, fırsata dönüştürerek öğrencilerimizi en iyi bir şekilde üst öğrenime ve hayata hazırlamaktadırlar şeklinde ifade etti. 

Haber: Nezir KARAYÜN


Anahtar Kelimeler: bizimkent yenileniyor…
Tarih: 06.12.2023 17:16
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.