Bozkurt, Şirinevler Mahallesi Muhtar Adayı Oldu

Şirinevler Mahallesi’nin genç Muhtar Adayı İsmet BOZKURT, mahalle halkına hizmet etmek için yola çıktığını belirtti.

Bozkurt, Şirinevler Mahallesi Muhtar Adayı Oldu

 

Bozkurt, Şirinevler Mahallesi Muhtar Adayı Oldu

 

“Şirinevler Mahallesi hizmete aç.”

 

İstanbul Bahçelievler ilçesi Şirinevler Mahallesi’ne Muhtar Adayı olduğunu belirten İsmet BOZKURT (35), “Ne ailecek oturulabilecek park, ne de gençlerin enerjisini atabileceği spor alanları var. Şirinevler Mahallemiz hizmete aç” dedi.

 

Şirinevler Mahallesi’nin genç Muhtar Adayı İsmet BOZKURT, mahalle halkına hizmet etmek için yola çıktığını belirtti.

 

Şirinevler mahallesi olarak aldıkları hizmetlerin yeterli olmadığını söyleyen Bozkurt, gerekli hizmetleri kazandırmak için çalışacağını belirtti.

 

İstanbul Bahçelievler Belediyesinin Şirinevler mahallesine sundukları hizmetlerinin yetersiz olduğunu dikkat çeken genç Muhtar Adayı İsmet BOZKURT, sorunların çığ gibi büyüdüğünü belirtti. 

 

Bu sorunların üstesinden genç ve dinamik bir muhtarın öncülüğü ile çözülebileceğini dikkat çeken Bozkurt, “Ne ailecek oturulabilecek park, ne de gençlerin enerjisini atabileceği spor alanları var. Şirinevler Mahallemiz hizmete aç. Bunun için de muhtar ‘genç, dinamik, enerjik’ olmalı. İşte bunlar için muhtar adayı oldum. 25 yıldır Şirinevler mahallesinde ikamet ediyorum. Bir mahalle sakini olarak yörenin dertlerini de biliyorum. Gerekirse kapı kapı dolaşacağım. Bu halk için, Bahçelievler’e, İstanbul’a, Ankara’ya gideceğim. Vatandaşlarımızın sorunlarına sonuna kadar çare arayacağım” ifadelerini kullandı.

 

Şirinevler Mahallesi’nin genç Muhtar Adayı İsmet BOZKURT seçilmesi halinde “Şirinevler spor kulübü tesislerini ay’da 4 kez kiralayıp, mahalle çocuklarımızın ücretsiz maç yapmalarını sağlayacağım. Mahallemizde kedi besleyen sakinlerimiz için ayda 4 çuval kedi maması dağıtacağım. Muhtarlık işlemleri için kimseden para almayacağım. Mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerine gıda ve giyim yardımı yapılacaktır. ŞİRİNEVLER İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞALIM PAROLASI İLE YOLA ÇIKTIK. ALLAH UTANDIRMASIN.” Şeklinde konuştu.


Tarih: 11.03.2024 17:31
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.