BTP’li Adaylardan Ortak Basın Açıklaması;

Kamuoyunun Dikkatine,

BTP’li Adaylardan Ortak Basın Açıklaması;

Bağımsız Türkiye Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öznur Atayeter ve 

Bodrum Belediye Başkan Adayı Sayın Mahmut Tuğrul Ağsu, Fethiye Belediye Başkan Adayı

Sayın Fadime Amaç, Milas Belediye Başkan Adayı, Sayın Çetin Çukur, Menteşe Belediye Başkan Adayı Sayın Süreyya Karasakal ortak basın açıklamasıdır. 

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ben, tüm Belediye meclis üyelerimiz ve Muğla il teşkilatımız ile birlikte ortak bir karar aldık. 

6 Şubat depreminin üzerinden bir yıl geçmiş olmasına rağmen, hala konteyner kentlerde soğuk kış koşullarıyla mücadele eden vatandaşlarımızın olması kalbimizi derinden yaralamaktadır. Depremin yıldönümüne gelen bu seçim çalışmaları nedeniyle mevcut soruna dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak  için yüksek bütçeler harcayarak seçim ofisleri kurmama kararı aldık. 

Bizler, soğukta konteynerda üşüyen insanımıza rağmen sıcak ofislerde bu çalışmaları yürütmeyi reddediyoruz.

 

Şehrimizin belli noktalarında tıpkı depremzedelerimiz gibi çadırlarımızı kurarak bizi tanımak isteyen seçmenimizi ağarlayacağız. Empatiden yoksun bir siyaset bilinci topluma ancak içinde duygu ve insani hislerin olmadığı liderler çıkarır. Biz bu liderlerden olmayı da reddediyor ve ekliyoruz Muğla'dan Hatay'a ve depremde etkilenen tüm illerimize selam olsun. 

 

Bu vesileyle kaybettiğimiz yüz binlerce insanımıza rahmet diliyoruz. 

 

Saygılarımla

Öznur Atayeter

Bağımsız Türkiye Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı


Tarih: 06.02.2024 00:57
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.