Büyükkılıç: “Yeşilhisar'a 6 Milyon 850 Bin TL’lik İçme Suyu Yatırımı Yapıyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nce Yeşilhisar ilçesinde yeni yerleşim yerleri için 6 milyon 850 bin TL maliyet ile içme suyu yatırımı gerçekleştirildiğini kaydetti.

Büyükkılıç: “Yeşilhisar

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kayseri'nin tamamında sağlam ve modern altyapı için yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

“Yatırımlarımızı Hız Kesmeden Sürdürüyoruz”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, altyapı yatırımlarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, şehri daha sağlıklı ve yaşanabilir bir geleceğe taşıyacak yatırımların, kent genelinde hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Sağlıklı ve kaliteli içme suyunu kesintisiz bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmak için yeterli miktarda bütçe ayırdıklarını belirten Başkan Büyükkılıç şunları kaydetti:

“Son teknolojiye sahip atık su arıtma tesisleri, uzun ömürlü isale ve şebeke hatları, mevcut kaynakların korunması, alternatif içme suyu kaynak çalışmaları gibi yatırımlar yaparak bu işi ne kadar önemsediğimizi gösterdik. Kısa ve uzun vadeli ihtiyaçlara çözümler getirirken aynı zamanda örnek teşkil eden birçok önemli yatırımları hayata geçirdik. Bu kapsamda Yeşilhisar ilçemizde içme suyu alt yapımızı güçlendiriyoruz. Yeni nesil polietilen borularla Fatih ve Mahmudiye Mahallelerimizde yeni yerleşim yerleri için 6 milyon 850 bin TL maliyet ile toplam 8 bin 500 metre şebeke hattı imalatı gerçekleştiriyoruz. Uzun yıllar sağlıklı altyapı noktasında hiçbir sorun yaşanmaması için gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızı aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz. Yapılan yatırımlar kentimize hayırlı olsun. Vatandaşlarımıza memba kalitesinde içme suyu ulaştırabilmek için aynı titizlikle ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.”

“Allah Razı Olsun”

Mahalle sakinlerinden Mustafa Bülbül çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, “Sularımızı bağlamak üzere şebeke hatlarımızı imal ediyorlar. Ellerine sağlık. Çok memnunuz. Allah razı olsun. Mahalle halkımız adına Kayseri Büyükşehir Belediye başkanımıza ve emeği geçen tüm KASKİ çalışanlarına çok teşekkür ederim. İnşallah yaz geldiğinde daha çok dua edeceğiz” şeklinde konuştu.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 29.03.2024 18:17
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli
  • Salı 26 ° / 17.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.