Büyükşehir Şehzadeler ve Yunusemre’de Muhtarları Ziyaret Etti

Büyükşehir Şehzadeler ve Yunusemre’de Muhtarları Ziyaret Etti

Büyükşehir Şehzadeler ve Yunusemre’de Muhtarları Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerini ziyaret ederek mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahalle muhtarlarına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Büyükşehir heyeti, yapılan hizmetler ve talepler üzerine istişarelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Şehzadeler ilçesi 1. Anafartalar Mahallesi Muhtarı Muharrem Erdin, Ahmet Bedevi Mahallesi Muhtarı Turan Şahin, Akpınar Mahallesi Muhtarı Osman Erten, Arda Mahallesi Muhtarı Adem Arslan ve Bayındırlık Mahallesi Muhtarı Bedirhan Çiçek; Yunusemre ilçesinde ise Tevfikiye Mahallesi Muhtarı Afiz Çiçek, Uncubozköy Mahallesi Muhtarı Halil Oğulganmış ve Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Özdemir’i ziyaret ederek, yapılan hizmetler ve talepler üzerine istişarelerde bulunuldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamları ileten heyet muhtarlara mahallelerinin krokileri de takdim edildi. Ziyaretleri nedeniyle Büyükşehir ekiplerine teşekkür eden mahalle muhtarları da, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e selamlarını iletti.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 30.01.2024 13:49
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.