Büyükşehir ve MASKİ’nin Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Büyükşehir ve MASKİ’nin Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Büyükşehir ve MASKİ’nin Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesinin ve MASKİ Genel Müdürlüğünün il genelinde çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi, yapımı tamamlanan çalışmalar hakkında meclis üyelerini ve kamuoyunu bilgilendirdi.

İl genelinde hem Manisa Büyükşehir Belediyesinin hem de MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, “Manisa’mızın simgesi olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda başlattığımız yenileme çalışmalarımızı, 25 gün gibi kısa bir sürede tamamladık. Hemşerilerimize hayırlı olsun, güle güle kullanılsın. Ağlayan Kaya-Mevlevihane yolunu da baştan aşağı yeniledik. Seyfettin Bey ve Mehmetçik Caddesi aydınlatma çalışmalarını tamamladık. Prestij cadde çalışmalarımız kapsamında Kumludere Caddesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğümüzün altyapı çalışmaları tamamlandı ve üst yapı çalışmasına başladık. Manisa’mız merkezine yeni bir prestij cadde daha kazandıracağız. Hayırlı olsun” dedi.
Salihli Poyrazdamları ve Yılmaz ile Ahmetli Köprüleri Tamamlandı
Akhisar’da İstanbul Yolu olarak bilinen Orhan İlker Caddesi’nde aydınlatma çalışmalarının devam ettiğini belirten Güzgülü, “Salihli ilçemiz Site ve Kurudere caddelerinde sıcak asfalt ve yol çizgi çalışmalarımızı tamamlayarak, ilçemiz merkezindeki yolu yenilemiş olduk. Güle güle kullanılmasını diliyorum. Salihli Belediyemiz işbirliğiyle yapımına başladığımız Poyrazdamları ve Yılmaz köprülerini de hemşerilerimizin hizmetine açtık. Rabbim, kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin. Ahmetli Belediyemiz işbirliğiyle yapımına başladığımız köprü çalışmasını da tamamlayarak, hizmete açtık. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, kazasız belasız kullanılmasını diliyorum” diye konuştu.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 10.01.2024 01:26
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.