Büyükşehir’den 440 Öğrenciye Çevreci Eğitim

Büyükşehir’den 440 Öğrenciye Çevreci Eğitim

Büyükşehir’den 440 Öğrenciye Çevreci Eğitim

Manisa Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığının çevreye duyarlı nesiller yetiştirmek ilkesiyle başlattığı eğitim programları kapsamında Yunusemre Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu, Turgutlu Gazi Ortaokulu, Ahmetli Barbaros Ortaokulu ve Salihli Kudret Demir Ortaokulu öğrencilerine “İklim Değişikliği ve Temiz Enerji” konulu eğitim verildi. Eğitimden 440 öğrenci faydalandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ortaokul düzeyi öğrencilerine dünyamızda ve ülkemizde iklim değişikliği ve iklim krizi konularında bilgi vermek amacıyla başlattığı eğitim programlarına Yunusemre Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu, Turgutlu Gazi Ortaokulu, Ahmetli Barbaros Ortaokulu ve Salihli Kudret Demir Ortaokulu ile devam etti. “İklim Değişikliği ve Temiz Enerji” konulu eğitimde karbon salınımı, sera gazı oluşumu ve etkileri, temiz enerji ile birlikte iklim krizi konularına değinildi. Düzenlenen eğitim programına toplam 440 öğrenci katılırken, öğrencilere karbon salınımı, karbon ayak izi, sera gazı oluşumu ve etkileri, iklim değişikliği ve temiz enerji gibi konularda bilgiler aktarıldı. Düzenlenen eğitimle öğrenciler, iklim değişikliği ve temiz enerji konularında önemli kazanımlar sağlandı.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 23.02.2024 13:58
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.