Büyükşehir’den Gölmarmara’ya Kilit Parke Desteği

Büyükşehir’den Gölmarmara’ya Kilit Parke Desteği

Büyükşehir’den Gölmarmara’ya Kilit Parke Desteği

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, Büyükşehir Belediyesi’nce 5 bin metrekare kilit parke taşı desteğinde bulunulmasını içeren protokole imza attı. Protokol kapsamında muhtelif mahallelerde döşenmek üzere Büyükşehir Belediyesi’nce 5 bin metrekare kilit parke taşı desteğinde bulunulacak.

İl genelindeki çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu hizmetlerin yanında ilçe belediyelerine de desteğini sürdürüyor. İlçe belediyelerine ihtiyaç duyulan mahallelerde kullanmaları için kilit parke taşı desteğinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara Belediyesi ile protokol imzaladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz’ün imza altına aldığı protokol kapsamında, muhtelif mahallelerde döşenmesi yapılan üzere 5 bin metrekare kilit parke taşı desteği sağlanacak. Protokolle ilgili konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Gölmarmara’daki mahallelerimizde kullanılmak üzere ihtiyaçları doğrultusunda 5 bin metrekare taş talepleri oldu. Biz de kendilerine bugüne kadar hayır deme noktasında hiçbir zaman olmadık. Bugün de muhtelif mahallelerde döşenmek üzere 5 bin metrekare taş desteğinde bulunuluyor. Vatandaşlarımız da bundan faydalanacaklar. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz olacaktır. O yüzden vesile olduğu için de Gölmarmara Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. 
“Gölmarmaralılar Adına Teşekkür Ediyorum”
Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımızdan taş talebimiz oldu. Cumhur İttifakı’nın farkı bu. İktidar ve Büyükşehir Belediyesi hep beraber olduktan sonra yapamayacağımız hiçbir şey yok. Bizim amacımız Cumhur İttifakı olarak Büyük Türkiye, Büyük Manisa. Cengiz Ergün Başkanımıza Gölmarmaralılar adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 26.01.2024 13:41
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.