Büyükşehir’den Kadınlar Gününe özel konserler

Büyükşehir’den Kadınlar Gününe özel konserler

Büyükşehir’den Kadınlar Gününe özel konserler

Antalya Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında

iki farklı etkinlik düzenledi. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası flüt sanatçısı Lelya Bayramoğlulları’nın söyleşi ve dinletisi ile İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı'nın ‘Ege ve Teke’den Esintiler’ konseri gerçekleşti.

Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel anlamlı etkinlikler düzenledi. 2023 Yılı Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Yükselen Kadın Ödülü sahibi, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Flüt Sanatçısı Lelya Bayramoğulları bu özel günde Antalyalılarla buluştu.

LEYLA BAYRAMOĞLULLARI’NDAN FLÜT RESİTALİ

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte sanatçı Lelya Bayramoğlulları salonu dolduran konuklara flütüyle müzik dinletisi sundu. Bayramoğulları, dünyaca ünlü kadın bestecilerin eserlerini flütüyle yorumlarken piyano sanatçısı Ekaterina Aktı piyanosuyla sanatçıya eşlik etti. Ardından gerçekleşen söyleşi etkinliğinde Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan başarılı sanatçı, ‘Kadınların kültür ve sanata katılmasını, üretmesini isterim. Özellikle anneler, çocuklarını kültür sanat alanlarında desteklesinler’ diye konuştu.

EGE VE TEKE’DEN ESİNTİLER

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı'nın THM Kadınlar Korosu da Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir konser verdi. AKM Perge Salonu’nda ‘Ege ve Teke’den Esintiler’ konseriyle şarkılarla müzik dolu bir akşam yaşattı.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 18.03.2024 21:17
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.