Büyükşehir’den Turgutlu Mezarlıklarında İnceleme

Büyükşehir’den Turgutlu Mezarlıklarında İnceleme

Büyükşehir’den Turgutlu Mezarlıklarında İnceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Turgutlu ilçesinde Irlamaz Mahalle mezarlığı ve Turgutlu Merkez mezarlığında incelemelerde bulundu.
İl genelinde mezarlıkların tertip ve düzeni noktasında saha kontrollerini aralıksız sürdüren Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gözde Koç ile birlikte Turgutlu ilçesine bağlı Irlamaz Mahallesi mezarlığında saha kontrolü gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Hasan Kılınç’ın taleplerinin yerinde incelendiği ziyarette, yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Irlamaz Mahallesi’nin ardından Büyükşehir heyeti, Turgutlu Merkez mezarlığında da incelemelerde bulundu. Mezarlıkta Torbalı Orman İşletme Şefliğinden teslim alınarak dikimi gerçekleştirilen Mavi Selvi Çamlarının kontrolü sağlandı. İl genelinde mezarlıklarda çalışmaları hassasiyetle sürdürdüklerini belirten Mezarlıklar Dairesi Başkanı Aydoğan İra, saha kontrollerinin de devam edeceğini söyledi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 23.01.2024 13:37
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.