Çağ Atlatan Üner Mecliste Ayakta Alkışlandı

Çatalca Belediye Meclisi Nisan 2023 Toplantısının 2.Birleşimi Başkan Mesut Üner’in “2022 Yılı Faaliyet Raporu” sunumunun Meclis Üyeleri tarafından ayakta alkışları eşliğinde gerçekleşti.

Çağ Atlatan Üner Mecliste Ayakta Alkışlandı

ÇATALCA’YA ÇAĞ ATLATAN BAŞKAN MESUT ÜNER MECLİSTE AYAKTA ALKIŞLANDI

Çatalca Belediye Meclisi Nisan 2023 Toplantısının 2.Birleşimi Başkan Mesut Üner’in “2022 Yılı Faaliyet Raporu” sunumunun Meclis Üyeleri tarafından ayakta alkışları eşliğinde gerçekleşti. 

Çatalca Belediye Meclisi Nisan ayı 2023 yılı Toplantısı 2. Birleşimini 7 Nisan.2023 Cuma günü saat 11.00’da Başkan Mesut Üner Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Nisan ayı 2023 yılı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminin Çatalca’ya hayırlı olmasını temenni eden Başkan Mesut Üner’in ardından, meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti. 

Gündemin ilk maddesi olan “Ödenek Aktarması “ ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

2. gündem maddesi olan, “İzzettin Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı itirazları” ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

3. gündem maddesi, “İzzettin Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı itirazı” ile ilgili İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.
 “.5393 Sayılı Belediye Kanununun 56. maddesine göre “2022 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporu" nun görüşülmesi ile ilgili 4 gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

 

4 Yılda 30 Yıllık Hizmet

Mecliste 4. Gündem maddesi olan Çatalca Belediyesi 2022 Faaliyet Raporu oylaması öncesi yapılan tüm çalışmalar, hayata geçirilen projeler ve yeni başlayacak projelerin anlatıldığı video izlenildi.

Belediye Başkanı Mesut Üner 4 yıl gibi kısa bir sürede 30 yıllık çalışmalar yaptıklarını ifade ettiği faaliyet raporu sunum konuşmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz millete efendi değil, hizmetkar olmaya geldik” sözleri ışığında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışacaklarının altını çizdi.

Çatalca'ya hizmet etmek için yola çıktığını belirten Başkan Mesut Üner makamların gelip geçici eserlerin kalıcı olduğunu ifade ederek durmadan ve yorulmadan ilçeye hizmet etmeye, yeni projeler hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in sözleri ve ilçede yapılan çalışmalar Meclis Üyeleri tarafından ayakta alkışlandı. Seçim döneminde 38 proje sözü verdiğini fakat bugüne gelindiğinde 147 adet projeyi hayata geçirmiş olmanın haklı gururunu yaşadığını ifade eden Başkan Mesut Üner tüm bu çalışmalar için Başkan Yardımcılarına, Birim Müdürlerine ve tüm emekçi mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, 2 Mayıs 2023 Salı saat 11.00’da toplanmak üzere, Nisan 2023 Çatalca Belediyesi Meclis Toplantısının 2. Birleşimi Başkan Mesut Üner tarafından sonlandırıldı.


Tarih: 07.04.2023 09:36
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.