CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÖKAN ZEYBEK: İZMİT’İ 5 YIL DAHA FATMA BAŞKAN YÖNETECEK

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÖKAN ZEYBEK: İZMİT’İ 5 YIL DAHA FATMA BAŞKAN YÖNETECEK

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÖKAN ZEYBEK: İZMİT’İ 5 YIL DAHA FATMA BAŞKAN YÖNETECEK

İzmit Belediyesinin 108 kadrolu çalışanı ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi imza töreninde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, “Bu koşullarda verilen zamlar çok değerli. İzmit halkı Fatma Başkanı istedi. İzmit’i 5 yıl daha Fatma Başkan yönetecek” dedi

İzmit Belediyesinde görev yapan 108 kadrolu çalışanı ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri sona erdi. TİS sürecinin ardından bugün belediye binası önünde toplu sözleşme imza töreni gerçekleştirildi. İmza törenine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Genel İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Güzide Saatçi katıldı. Sözleşmeye göre giydirilmiş olarak en düşük işçi maaşı Ocak ayı için 46 bin 835 lira, Temmuz ayı için 49 bin 750 lira oldu.

“Bu Zam Ramazan Ayı Öncesi Önemli”

Programda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, “Belediyemiz ile sendika arasında kadrolu işçiler arasında yapılan toplu iş sözleşmesinin tamamlanması ve iktidarın uyguladığı yanlış ekonomik politikalar ile inleyen emekçilerin zamlar karşısında sıkıntı yaşayan ailelerimizin Ramazan Ayı öncesinde bir nefes alması önemlidir. Bunu sağladığı için Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu koşullarda verilen zamların çok değerli olduğunu düşünüyorum.

Genel Başkanın Selamlarını Getirdi

Fatma Kaplan Hürriyet 2019 yılında seçimlerde aday olup İzmit Belediye Başkanı oldu. Biz kendisi ile parlamentoda birlikte görev yapıyorduk. Ama İzmit halkı onu belediye başkanı olarak istedi. Biz de oy birliği ile aday olarak gösterdik. 5 yıl görev yaptı ama mecliste çoğunluğa sahip değildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in selamlarını ileterek 2024 ile 2029 yılları arasında İzmit’i tekrar Fatma Kaplan Hürriyet yönetecektir. Sayın Hürriyet’i belediye meclisinde çoğunluğu sağlayarak başkan yapmalıyız” dedi.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 26.02.2024 14:40
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.