Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda 68 Öğrenciye Daha Trafik Bilinci Kazandırıldı

Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda 68 Öğrenciye Daha Trafik Bilinci Kazandırıldı

Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda 68 Öğrenciye Daha Trafik Bilinci Kazandırıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda okullu miniklerin katılımıyla eğitimler verilmeye devam ediyor. Bu kapsamda Halil Yurtseven İlkokulu’nda ve Sınav Koleji’nde eğitim gören 68 öğrenci daha trafik kültürünü öğrendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi,  Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda uygulamalı trafik eğitimleri verilmeye devam ediyor. Halil Yurtseven İlkokulu’nda ve Sınav Koleji’nde öğrenim gören 68 öğrencinin katılımıyla düzenlenen eğitim programında okullu miniklere trafik kültürünün kazandırılması ve trafik bilincine sahip bir birey olarak yetiştirilmesi için uygulamalı trafik eğitimi verildi. Okullu minikler, İl Emniyet Müdürlüğü’nün görevlendirdiği polis memurlarının aktardığı trafik kuralları ile ilgili bilgileri can kulağıyla dinledi. Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler gün boyu eğitim alanındaki araçları kullanıp, eğlenerek öğrenmenin keyfini sürdü. 


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 01.03.2024 14:05
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.