ÇOMÜ'de Akademik Açılış Törenle Gerçekleştirildi

ÇOMÜ'de Akademik Açılış Törenle Gerçekleştirildi

ÇOMÜ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2023-2024 Akademik Yıl Açılışı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a Fahri Doktora Tevdi Töreni ve Tatar'ın vereceği "Mavi Vatan İçerisinde KKTC'nin Stratejik Önemi ve Konumu" başlıklı açılış dersi gerçekleştirildi.

Törene, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın yanı sıra, Çanakkale Boğaz Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, KKTC İstanbul Başkonsolosu Fatma Demirel, Kıbrıs Gazileri, Protokol Üyeleri, Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katılım gösterdi. 

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Erenoğlu tarafından cübbe giydirilerek fahri doktora unvanı tevdi edildi. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Mavi Vatan İçerisinde KKTC'nin Stratejik önemi ve Konumu” başlıklı ilk açılış dersini verdi. Törenin sonuna doğru KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ve Protokol Üyeleri hatıra fotoğrafı çekildi.


28.10.2023 16:57

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 28.10.2023 18:40
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.