Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yerel Dinamikleri Harekete Geçirme Çalıştayı'nın genel değerlendirme ve kapanış programı yapıldı

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yerel Dinamikleri Harekete Geçirme Çalıştayı'nın genel değerlendirme ve kapanış programı yapıldı

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yerel Dinamikleri Harekete Geçirme Çalıştayı

Tarih : 17 Aralık 2023

Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, EBYÜ Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde, Erzincan Valiliği tarafından düzenlenen, Erzincan Belediyesi olarak destek verip katkı sunduğumuz, "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yerel Dinamikleri Harekete Geçirme Çalıştayı” nın genel değerlendirme ve kapanış programına katılım sağladı.

Bu amaçla, 16 - 17 Aralık'ta, Erzincan'ın tarihi ve doğal güzellikleriyle bezenmiş topraklarında, geleceğimizi şekillendirecek önemli bir çalıştay gerçekleştirildi.

1-TARIM ve HAYVANCILIK

2-KÜLTÜR, TURİZM ve DOĞA SPORLARI

3- SANAYİ ve TEKNOLOJİ

4-SAĞLIK

5-EĞİTİM, GENÇLİK ve AİLE

6-DEPREM BİLİNCİ

başlıkları altında, Erzincan'ın zengin potansiyeli ele alınıyor gelecek vizyonu şekilleniyor.

Belediye Başkanımız; Çalıştayın şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ederek, düzenlenmesinde ve çalıştaya katılarak katkı sunan herkese teşekkür etti.

 


Erzincan,Erzincan Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 18.12.2023 13:14
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.